ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Στόχος η ποιότητα σε κάθε βήμα
Η Papadakis Food, εταιρεία catering στη Θεσσαλονίκη, λαμβάνει αυστηρά μέτρα για να διασφαλίζει όλους τους κανονισμούς υγιεινής και ασφαλείας όλων των γευμάτων και τροφίμων που παρασκευάζει.
Πώς διασφαλίζουμε την ασφάλεια τροφίμων;
Σε συνεργασία με ειδικό και έμπειρο επιστήμονα στην ασφάλεια των τροφίμων, τον κο Θεόδωρο Καλλίτση, Κτηνίατρο, εξειδικευμένο στην επεξεργασία των τροφίμων, Διδάκτορα του Πανεπιστήμιου της Καλιφόρνιας και επιστημονικό συνεργάτη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έχουμε καταφέρει να διαφυλάξουμε ότι όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούνται στο ακέραιο, μέσα από τις διαδικασίες που έχουμε θεσπίσει.
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους μάγειρες, άρτια καταρτισμένους στη διαχείριση και υγειονομική ασφάλεια των τροφίμων, οι οποίοι συμμετέχουν σε συνεχή επιμορφωτικά προγράμματα γύρω από την ασφάλεια του φαγητού. Ακολουθούμε τους πιο αυστηρούς κανόνες υγιεινής κατά την προετοιμασία, την παραγωγή και μεταφορά των γευμάτων.
Όλα τα παρασκευάσματά μας, μαγειρεύονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Κατέχουμε κρατικές εγκρίσεις για την ασφάλεια των τροφίμων (HACCP), καθώς και πιστοποιήσεις ISO 22000 και ISO 9001:2008.